image
Tükelda 3 rabarberit ja sega 1-2 spl kaneeliga, jäta seisma. Edasi sega 2 spl vedelat mett ja 1 purustatud banaan ühtlaseks massiks ja sega kōik kokku rabarberitega. Vahusta 3 muna kōvaks vahuks, lisa 2 spl tatrajahu, 1 spl tärklist ja 1tl küpsetuspulbrit ( gluteenivaba) Lōpuks lisa ka rabarberisegu ja sega kōik vaikselt läbi. Kalla segu väiksemasse, küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi ja kohenda lusikaga veel segu,et rabarberid jääks pōhjal ühtlaselt. Kúpseta 180′ juures 30 min. jahuta u 10 min ja kummuta kook taldrikule, et pōhi jääks pealepoole. ( rabarberisegule vōib soovi korral lisada ka mandlilaaste vōi kookoshelbeid). Sellest kogusest tuleb täpselt pildilt nähtava suurusega kook, ehk u. 4-le!